top of page

Welkom in ons vakantiehuis
Alte Sägemühle Schlommefurth!

Klein Copy of vakantiewoning buiten_edited.jpg

We bieden u hier een groepsaccommodatie voor maximum 20 personen. Er zijn 8 slaapkamers met elk een eigen badkamer, 7 dubbele slaapkamers en 1 grote familiekamer voor 6 personen.

Het volledige gebouw van 400 vierkante meter heeft vloerverwarming. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte van 100 vierkante meter met een zeer goed uitgeruste open keuken, een ruime zithoek, een grote eettafel en een open haard.

Er is een speelruimte met een tafelvoetbal, darts en sjoelbak. Bij goed weer kan u genieten van een terras met een houtskool barbecue.

Klein Copy vakantiewoning terras_edited.jpg

De groepsaccommodatie is gelegen in een bosgebied, dus heel veel wandelmogelijkheden alsook een heerlijk groot fietsnetwerk. Wij hebben de nodige kaarten en informatie van de omgeving ter plaatse. Een zeer rustige omgeving, weg van alle dagelijkse drukte.

Aankomen in ons vakantiehuis is vanaf het eerste moment stress vrij!

vakantiewoning kamer 3.png
Klein Copy Vakantiewoning winter_edited.jpg

Alles is inbegrepen in onze prijs; inclusief verwarming, water en elektriciteit. Geen extra afrekening voor toeristenbelasting of eindschoonmaak.

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. De keuken is volledig ingericht en keukenhanddoeken en producten zijn ter beschikking.


Onze prijzen zijn afhankelijk van seizoen en schoolvakanties. Je kan al een geweldig all-in Ardennen weekend boeken vanaf € 1.530.

Voor meer details, beschikbare datums en prijzen graag een mailtje naar: info@schlommefurth.be

Check ook onze Teambuilding events!

bottom of page